PUSAT RAWATAN ALTERNATIF

Kopi Radix...Mai Secawan. Begitulah bermulanya populariti jenama Radix di bumi Malaysia. Tetapi kini Radix bukan sekadar kopi. Pelbagai produk telah dikeluarkan menggunakan jenama Radix termasuk restoran HPA seperti Radix Fried Chicken (RFC). Radix adalah satu jenama. Syarikat yang mengusahakannya ialah HPA Industries Sdn Bhd. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 adalah merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal dipasaran demi memajukan lagi ekonomi Umat Islam.Kini Radix bukan sahaja terkenal di Malaysia ianya juga sudah mula terkenal di negara luar contohnya Saudi Arabia,Mesir,Jordan,Dubai, Brunei, Australia,Thailand,Vietnam,Kemboja dan Indonesia.

Friday, April 27, 2012

•❤•Info•❤•

Assalamualaikum w.b.t.


Salam Jumaat kepada anda semua...
Alhamdulillah dengan kurnia dan kasih sayang Allah S.W.T. kita masih lagi hidup dan bernyawa pada hari ini. Alhamdulillah wa syukran Ya Allah...


Coretan hari ini just untuk nak maklumkan pada anda semua bahawa Al-Kautharherbs telah pun menjadi PUSAT AGENSI HPA... Alhamdulillah... Jemput kepada anda semua ke tempat kami dan SYUKRAN KATHIRA kepada anda semua yang sentiasa menyokong kami.


Semoga usaha dan jihad kita semua memperjuangkan produk 100% MUSLIM diterima dan diberkati oleh ALLAH S.W.T. Selagi nyawa dikandung badan marilah sama-sama kita teruskan perjuangan yang murni ini. 

TAKBIR! ALLAHU AKBAR! 
HPA! BOLEH! BOLEH! BOLEH!
GEMPUR PRODUK HALAL! INSYAALLAH!


Talian pertanyaan :
010-844 9365/ 019-457 5380/ 010-844 9351/ 019-595 0197

No comments:

Post a Comment