PUSAT RAWATAN ALTERNATIF

Kopi Radix...Mai Secawan. Begitulah bermulanya populariti jenama Radix di bumi Malaysia. Tetapi kini Radix bukan sekadar kopi. Pelbagai produk telah dikeluarkan menggunakan jenama Radix termasuk restoran HPA seperti Radix Fried Chicken (RFC). Radix adalah satu jenama. Syarikat yang mengusahakannya ialah HPA Industries Sdn Bhd. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 adalah merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal dipasaran demi memajukan lagi ekonomi Umat Islam.Kini Radix bukan sahaja terkenal di Malaysia ianya juga sudah mula terkenal di negara luar contohnya Saudi Arabia,Mesir,Jordan,Dubai, Brunei, Australia,Thailand,Vietnam,Kemboja dan Indonesia.

Wednesday, March 10, 2010

Perkongsian Bijak Cemerlang Muncul Lagi...!Perkongsian Bijak Cemerlang
Tarikh:13&14 Mac 2010
Tempat:Hotel Teluk Batik
Bayaran:RM150
Tujuan:Memberi pengetahuan lebih mendalam tentang syarikat & produk HPA, bagaimana cara mudah untuk naik pangkat dan nilai mata.

Lebih ramai ahli yang anda bawa lebih banyak bonus yang akan anda perolehi.Mari kta sama-sama memajukan ekonomi umat Islam.Gempur Radix..! InsyaAllah...

No comments:

Post a Comment