PUSAT RAWATAN ALTERNATIF

Kopi Radix...Mai Secawan. Begitulah bermulanya populariti jenama Radix di bumi Malaysia. Tetapi kini Radix bukan sekadar kopi. Pelbagai produk telah dikeluarkan menggunakan jenama Radix termasuk restoran HPA seperti Radix Fried Chicken (RFC). Radix adalah satu jenama. Syarikat yang mengusahakannya ialah HPA Industries Sdn Bhd. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 adalah merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal dipasaran demi memajukan lagi ekonomi Umat Islam.Kini Radix bukan sahaja terkenal di Malaysia ianya juga sudah mula terkenal di negara luar contohnya Saudi Arabia,Mesir,Jordan,Dubai, Brunei, Australia,Thailand,Vietnam,Kemboja dan Indonesia.

Monday, October 19, 2009

Minyak Pati Sepang

Minyak Pati Sepang ini menggunakan ramuan Kayu Sepang tanpa sebarang adunan bahan kimia moden. Ia dirumus khas untuk perawatan kulit muka terutamanya bagi menghilangkan tompok hitam, menghaluskan kulit dan membuang kotoran di muka.

Antara keistimewaan Minyak Pati Sepang ialah:-

1. Menanggalkan dan membuang sel-sel kulit yang telah mati pada lapisan kulit agar tidak terkumpul.

2. Mengelakkan terjadinya jerawat akibat daripada penebalan kulit dan penyumbatan liang-liang kulit.

3. Membersihkan kulit secara mendalam hingga ke liang kulit.

4. Sinergikan bersama Bedak Awana atau Tompok Hitam atau Jasmin sebagai butiran kasar yang dicampur untuk tujuan scrub.

5. Menghaluskan permukaan kulit.

6. Merangsang pertumbuhan sel-sel yang baru dan masih segar.

Komposisi (75 ml per botol) :

Kayu Sepang

Dos :
Campurkan Minyak Pati Sepang dengan Bedak Awana menjadi ‘Cleanser’, oleskan ke bahagian muka dan biarkan selama 2 jam. Bersihkan dengan menggunakan kapas kecantikan atau sabun khusus untuk wajah. Lakukan setiap malam menjelang tidur, dalam seminggu, InsyaAllah wajah anda menjadi putih, bersih, kencang dan berseri. Untuk memperolehi hasil yang lebih cepat, ambil Paramaria Plus, pagi 2 kapsul malam 2 kapsul.

Harga :

Semenanjung : RM10

Sabah/Sarawak : RM12.50

No comments:

Post a Comment