PUSAT RAWATAN ALTERNATIF

Kopi Radix...Mai Secawan. Begitulah bermulanya populariti jenama Radix di bumi Malaysia. Tetapi kini Radix bukan sekadar kopi. Pelbagai produk telah dikeluarkan menggunakan jenama Radix termasuk restoran HPA seperti Radix Fried Chicken (RFC). Radix adalah satu jenama. Syarikat yang mengusahakannya ialah HPA Industries Sdn Bhd. Syarikat ini diasaskan oleh Tuan Haji Ismail bin Haji Ahmad pada 15 Julai 1995 adalah merupakan sebuah syarikat tempatan dan 100% milik bumiputra Muslim. HPA sangat komited dalam mengeluarkan produk-produk Halal dipasaran demi memajukan lagi ekonomi Umat Islam.Kini Radix bukan sahaja terkenal di Malaysia ianya juga sudah mula terkenal di negara luar contohnya Saudi Arabia,Mesir,Jordan,Dubai, Brunei, Australia,Thailand,Vietnam,Kemboja dan Indonesia.

Friday, October 23, 2009

•❤•Fish Burger•❤•Fish Burger adalah ikan yang dihasilkan dari ramuan dan campuran isi ikan segar dan bahan-bahan terpilih serta tambahan campuran herba untuk kenikmatan yang lebih lazat di samping menjadi makanan berasakan kesihatan. Tiada penggunaan atau campuran MSG (AJINOMOTO) dalam penyediaan fish burger ini. Burger ini juga mempunyai kandungan kolestrol dan lemak yang rendah berbanding burger daging atau ayam.

Fish burger dikilangkan mengikut amalan pengilangan baik atau GMP. Fish burger boleh dimakan bersama sayuran segar, bawang, keju dan sos. Dijamin bersih dah halal. Sesuai dimakan oleh semua lapisan masyarakat. Fish burger mengandungi sumber protein yang tinggi serta mengandungi lemak yang rendah, baik untuk pembaikan sel-sel tisu dan rendah kandungan kolestrol.

Harga Pengguna
Semenanjung Malaysia: RM 12
Sabah & Sarawak:

Harga Pengedar HPA
Semenanjung Malaysia: RM 10
Sabah & Sarawak:

Nilai Mata (NM): 2

No comments:

Post a Comment